Mitä pitää huomioida ikkunaremontissa? Ilmoittaudu webinaariin

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 2.6.2021
Onnistunut ikkunaremontti parantaa asuinviihtyvyyttä. Tiivin ikkunat asennettiin raumalaiseen rivitaloon. Kuva: Pihla Group / Juha Sinisalo

Milloin on aika uusia taloyhtiön ikkunat? Kotitalon webinaarissa 15. kesäkuuta perehdytään ikkunaremontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Hyvin toimivat taloyhtiön ikkunat palvelevat asukkaiden arjessa useita käyttötarkoituksia. Ikkunan ääressä istuessa ei vedä, kesällä auringon paahde kevenee eivätkä lasit ole talvella huurteen peitossa. Pihalta kaikuvat äänet eivät kuulu kotiin sellaisenaan, kun ikkuna eristää myös ääntä. Ikkunoiden uusiminen tulee ajankohtaiseksi, kun ne eivät enää toimi toivotulla tavalla.

Kotitalon webinaarissa tiistaina 15. kesäkuuta 2021 kuullaan, mitä kaikkea pitää huomioida taloyhtiön ikkunaremonttia suunnitellessa. Hyvillä ikkunoilla on pitkä käyttöikä, mutta milloin vanhat ikkunat kannattaa uusia kunnostamisen sijaan?

Samalla selviää, kenellä on vastuu taloyhtiön ikkunaremontista ja mitä remontin tarjouspyyntöön tulisi ja kannattaisi sisällyttää.

Ikkunoiden uusiminen on myös taloudellinen satsaus

Uudet ikkunat parantavat asumismukavuutta, energiatehokkuutta ja asunnon arvoa, mutta remontti on osakkaille ja yhtiölle myös taloudellinen panostus. Webinaarissa käydään läpi, mihin asioihin taloyhtiön kannattaa remontissa panostaa ja mistä voi tarpeen tullen pihistää. Entä miten remontti hankitaan vastuullisesti?

Webinaarin kaupallinen kumppani on Pihla, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarissa aiheesta kertovat Pihlan liiketoimintapäälliköt Jani Harja ja Mika Nurmi. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Ikkunaremontti tulossa, mitä pitää huomioida? -webinaari järjestetään tiistaina 15. kesäkuuta kello 17.00.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Ikkunat Korjaushanke