Kotitalo uudistuu ensi vuonna

16.12.2022

Kotitalon ilmestymisaikataulut muuttuvat vuoden 2023 alusta lähtien. Digisisällöt laajenevat entistä kattavammiksi ja paperilehti saapuu kotiin 6 kertaa vuodessa.

Kotitalo on viime vuosien aikana laajentunut koko taloyhtiön yhteiseksi mediaksi, joka tarjoaa laadukkaan lukupaketin paperisen lehden lisäksi verkossa kaikille taloyhtiön päättäjille, osakkaille ja asukkaille. Tuoreen lukijatutkimuksen mukaan digisisältöjä toivotaan yhä enemmän, ja haluamme vastata tähän tarpeeseen.

Kotitalo palveleekin taloyhtiöasumisesta kiinnostuneita lukijoita jatkossa entistä laajemmin ajankohtaisten verkkosisältöjen ja maksuttomien webinaarien muodossa. Myös ensimmäinen taloyhtiöaiheinen verkkokoulutus on julkaistu verkkolehdessä.

Vuoden 2023 alusta lähtien printtilehden ilmestymisaikataulut muuttuvat ja Kotitalo-lehti saapuu tilaajille 6 kertaa vuodessa. Ilmestymisaikataulun muutokseen vaikuttavat myös yleinen hintakehitys sekä voimakas kustannusten nousu paino- ja kuljetusalalla. Kotitalon taloyhtiötilauksen vuosihinta säilyy nykyisellään, kun sisällöt laajenevat yhä kattavammin digikanaviin. Kotitalo tarjoaa jatkossakin laadukasta luettavaa kaikille taloyhtiöasumisesta kiinnostuneille.


Heräsikö kysyttävää? Voit ottaa meihin yhteyttä!
Kotitalon tilaajapalvelu
09 2312 1751 (ti–pe klo 9–12)
tilaukset@kotitalolehti.fi