DNA Netti taloyhtiöille on helppo, nopea ja edullinen

Kirjoittanut DNA 1.4.2022
Kuva: DNA

Taloyhtiönetti on erinomainen vaihtoehto koko talon nettiratkaisuksi. Kun nopeudesta ei tarvitse hinnan takia tinkiä, jokainen asukas voi helposti ja huoletta valita omaan käyttöön parhaiten sopivan netin.

Taloyhtiönetti on erinomainen vaihtoehto koko talon nettiratkaisuksi. Sillä joka kotiin saadaan luotettava ja nopea netti tuntuvasti normaalihintoja edullisemmin. Kun netissä on kunnolla tehoa, se helpottaa taatusti jokaisen asukkaan arkea. Nettikaista ei ruuhkaudu, vaikka kodeissa tehdään etätöitä, pelataan ja katsotaan suoratoistopalveluita yhä useammalla laitteella samanaikaisesti.

Kaistaa ja kanavia joka kodin tarpeisiin

DNA:n taloyhtiösopimuksella asukkaille avautuu markkinoiden kattavin valikoima nopeita nettiliittymiä – erittäin edullisesti hinnoiteltuna. Kun nopeudesta ei tarvitse hinnan takia tinkiä, jokainen asukas voi helposti ja huoletta valita omaan käyttöön parhaiten sopivan netin.

Asukkaalle sopivan netin valintaan vaikuttavat käyttäjien määrä, käyttötavat ja kodin koko.

Taloyhtiösopimus sisältää myös kotien kanavatarjontaa kasvattavan DNA:n kaapeli-tv:n.

DNA Netin taloyhtiösopimus takaa sen, että yksikään taloyhtiön asukas ei joudu maksamaan turhasta. Kaikki asukkaat saavat aina nauttia vastikkeeseen kuuluvasta, edullisesta ja laadukkaasta kaapelitelevisiosta sekä yleensä 10 M perusnopeudella tarjottavasta laajakaistasta.

Asukkaat arvostavat valinnanvapautta laajakaistanopeuksissa- ja palveluissa. Jokainen asukas voi hankkia nettiin edullisesti lisää nopeutta oman tarpeensa mukaan.

DNA Netin lisänopeustarjoama nyt entistä kattavampana

Asukkaalle sopivan netin valintaan vaikuttavat netinkäyttäjien määrä, netin käyttötavat ja kodin koko. Vuokraan tai vastikkeeseen sisältyvä netin perusnopeus riittää kevyeen nettiasiointiin mutta jos asukkaat käyttävät käytät nettiä aktiivisesti, etätyöntekoon tai ohjelmien katseluun, lisänopeuksissa on nyt valinnanvaraa:

100M, suosituimmat lisänopeudet 200M ja 400M, uusi 600M -lisänopeus sekä todella nopea gigan (1000M) nopeus. Taloyhtiösopimuksen ansiosta tuntuvin etuhinnoin, jopa puolet normaalikuukausimaksuja* edullisemmin.

Olemme parantaneet yhteyksien lähetysnopeuksia, jotta netinkäyttö sujuu entistäkin paremmin.

* laajakaistaliittymä ilman taloyhtiösopimusta.

Tulevaisuuden asumista jo tänään

Taloyhtiösopimuksella varmistat asukkaiden viihtyvyyden nyt sekä tulevaisuudessa. Tutustu  palveluihin kuten esimerkiksi lämmönhallintaa helpottava älylämmityspalvelu Wattinen ja Kodinportti-kosketustaulu, jolla asukkaiden tiedottaminen tuodaan nykypäivään.

Taloyhtiöiden kokouskausi on parhaillaan käynnissä, nyt kannattaa vertailla ja valita omaan taloyhtiöön parhaiten sopivat palvelut. Kun Wattinen tai Kodinportti hankitaan taloyhtiönetin yhteydessä, ne saa selvällä alennuksella. Meiltä saat tarjouksen palveluista, jotka selvästi hyödyttävät talon kaikkia asukkaita.

Taloyhtiöpäättäjä! Katso oman alueesi DNA taloyhtiömyynnin edustaja täältä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Viestintä