Aurinkopaneelit tuovat säästöä ja nostavat arvoa – Ilmoittaudu webinaariin

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 30.9.2021
Aurinkopaneelit tuovat taloyhtiölle säästöä Kuva: Caruna

Aurinkopaneelien asentaminen tuo taloyhtiölle selvää säästöä. Kotitalon webinaarissa 13.10. kuullaan, miten paneelien hankinta käytännössä etenee.

Kannattaisiko meidän taloyhtiöömme hankkia aurinkopaneelit? Kotitalon webinaarissa keskiviikkona 13. lokakuuta 2021 perehdytään aurinkopaneelien hyötyihin ja hankintaan yhdessä Carunan asiantuntijan kanssa. Aurinkopaneelien avulla taloyhtiö ja sen asukkaat saavat selvää säästöä sähkölaskuihinsa, mutta lisäksi ympäristöystävällinen energiamuoto nostaa taloyhtiön houkuttelevuutta potentiaalisten ostajien ja vuokralaisten silmissä.

Webinaarissa kuullaan tarkemmin, kuinka lähteä liikkeelle aurinkopaneelien hankinnassa, ja miten projekti käytännössä etenee. Lisäksi illan aikana esitellään konkreettisia kokemuksia aurinkopaneelit hankkineesta ja aurinkoyhteisön perustaneesta As Oy Hyvinkään Hangonsillan Helmestä.

Mitä hyötyä paneeleista on juuri meille?

Ennen aurinkopaneelien hankintaa ja asennusta monessa taloyhtiössä kaivataan tietoa paneelien tuottamista hyödyistä juuri oman yhtiön kannalta. Webinaarissa selviääkin, miten aurinkopaneelien tuomia hyötyjä voidaan arvioida ennen projektin alkua.

Webinaarin kaupallinen kumppani on Caruna, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarissa aiheesta kertoo lisää Carunan kehityshankepäällikkö Juha Olkkonen. Mukana on myös Hyvinkään Isännöinti Oy:stä isännöitsijä Vesa Piekkari, joka edustaa aurinkopaneelit hankkinutta ja aurinkoyhteisön perustanutta As Oy Hyvinkään Hangonsillan Helmeä. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Aurinkopaneeleilla säästöä sähkölaskuihin ja nousua taloyhtiön arvostukseen -webinaari järjestetään keskiviikkona 13. lokakuuta kello 17.30.           

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia