Naapurisikin on jo käynyt siellä

Lukemalla Kotitaloa pysyt perillä taloyhtiöasumisen ajankohtaisista aiheista. Varmista pääsysi taloyhtiömaailman näköalapaikalle tilaamalla Kotitalo joko taloyhtiöllesi tai itsellesi.

Tutustu tilausmalleihin

Kotitalo on taloyhtiöasumisen tärkein ja ajankohtaisin tiedonlähde. Laadukkaat ja luotettavat sisällöt vastaavat taloyhtiön hallituksen, osakkaiden sekä asukkaiden kysymyksiin ja tiedontarpeeseen. Taloyhtiön hallitus saa palkitusta paperilehdestä asiantuntijoiden ohjeita päätöksenteon tueksi. Osakkaat ja asukkaat löytävät verkkolehdestä vastaukset asumisen askarruttaviin kysymyksiinsä.

Taloyhtiötilaus 159,50 €/vuosi (sis. alv)

  • Palkittu printtilehti 6 kertaa vuodessa taloyhtiön hallituksen jäsenille
  • Rajaton verkkolehden lukuoikeus kaikille taloyhtiön osakkailla ja asukkaille

Koko taloyhtiön tilauksella varmistat laajimman mahdollisen pääsyn sekä printti- että verkkosisältöjen äärelle, ja tilauksesta hyötyvät kaikki taloyhtiön osakkaat ja asukkaat.

Taloyhtiötilaukseen sisältyy paperinen Kotitalo-lehti taloyhtiön hallituksen jäsenille 6 kertaa vuodessa sekä verkkolehden lukuoikeus koko taloyhtiölle. Taloyhtiökoodin avulla kaikki talon osakkaat ja asukkaat pääsevät luomaan omat käyttäjätunnuksensa verkkolehteen. Tällä tilauksella varmistat, että taloyhtiömaailman ajankohtaiset uutiset ja asumisen neuvot tavoittavat hallituksen lisäksi kaikki yhtiön asukkaat.

Digitilaus 27,90 €/vuosi (sis. alv)

  • Rajaton verkkolehden lukuoikeus yhdelle henkilölle

Kotitalon digitilaus on sinua varten, jos Kotitalon taloyhtiötilaus ei ole ajankohtaista omassa yhtiössäsi tai et asu itse taloyhtiössä. Digitilaus sisältää rajattoman lukuoikeuden Kotitalon verkkolehteen yhdelle henkilölle. Taloyhtiömaailman ajankohtaiset uutiset ja laajat ilmiöjutut ovat luettavissasi kellon ympäri.

Printti + Digi -tilaus 159,50 €/vuosi (sis. alv)

  • Palkittu printtilehti 6 kertaa vuodessa
  • Rajaton verkkolehden lukuoikeus yhdelle henkilölle

Kotitalon Printti + Digi -tilaus on sinua varten, jos Kotitalon taloyhtiötilaus ei ole ajankohtaista omassa yhtiössäsi tai et asu itse taloyhtiössä. Kaipaat kuitenkin laadukasta, hallituksille suunnattua paperilehteä päivittyvän verkkolehden rinnalle. Printti + Digi -tilaus sisältää paperisen Kotitalo-lehden 6 kertaa vuodessa sekä rajattoman lukuoikeuden Kotitalon verkkolehteen yhdelle henkilölle. Taloyhtiömaailman ajankohtaiset uutiset ja laajat ilmiöjutut ovat luettavissasi kellon ympäri.