Kotitalon lukijaedut

Kotitalon lukijana pääset hyödyntämään yhteistyökumppaneidemme tarjoamia etuja. Tutustu vaihtoehtoihin alta!

MySafetyn vakuutukset vuodeksi etuhintaan

MySafety on paikallisesti palveleva nettirikosten ehkäisyyn ja seurausten minimoimiseen erikoistunut vakuutuspalveluyhtiö. Kattavien turva- ja vakuutuspalvelujen tarkoituksena on tuoda mielenrauhaa asiakkaille, jotka voivat keskittyä muuhun elämäänsä täysillä. 

Kotitalo-lehden lukijana saat MySafetyn Identiteettivakuutuksen sekä Kodinturva Laaja Plussan nyt etuhintaan vuodeksi käyttöösi!

Kodinturva Laaja Plus 9,90 €/kk

Vesivahinko tai tietokoneen hajoaminen ovat ikäviä tapahtumia, joista jää usein vielä maksettavaksi vakuutuksen omavastuuosuus. MySafetyn Kodinturva Laaja Plus on kattava lisäturva vakuutuksiisi. Se korvaa esimerkiksi kotivakuutuksestasi, tapaturmavakuutuksestasi tai sairasvakuutuksestasi korvatun vahingon omavastuuosuuden, myös kaikkien mobiililaitteiden osalta.

Nyt vain 9,90 €/kk (norm. 12,90 €/kk).

Identiteettivakuutus 6,90 €/kk

Omien henkilötietojen joutuminen vääriin käsiin voi olla iso järkytys. MySafetyn Identiteettivakuutus ennaltaehkäisee identiteettivarkauksia ja minimoi mahdollisen varkauden seuraukset. Vakuutuspalveluun kuuluu henkilötunnuksen ja sähköpostiosoitteiden monitorointipalvelu, joka hälyttää heti, jos se havaitsee tietojasi käytettävän väärin netissä, sekä henkilökohtainen 24/7-tuki.

Nyt vain 6,90 €/kk (norm. 9,90 €/kk).