YIT Talon Tekniikka toteuttaa paremmat putkiremontit viiden vuoden takuulla

8.4.2020
YIT Talon Tekniikka on erikoistunut taloyhtiöiden linjasaneerauksiin ja täydennysrakentamiseen. Kuva: YIT

Kun YIT Talon Tekniikka on kumppanina, vastuulliset työtavat, aikatauluissa pysyminen sekä asukkaan huomioiminen tulevat osaksi taloyhtiönne putkiremonttia.

YIT Talon Tekniikka on korjausrakentamisen yritys, joka on erikoistunut taloyhtiöiden putkiremontteihin eli linjasaneerauksiin ja täydennysrakentamiseen. Laajempien peruskorjausurakoiden yhteydessä toteutamme myös julkisivu- ja parvekeremontit. Toiminta-aluettamme ovat pääkaupunkiseutu ja muut Etelä-Suomen kasvukeskukset.

Teemme kerrostalojen vaativatkin remontit vahvalla kokemuksella sekä rakentamisen osaamisella. Meillä on vahvaa osaamista kaikista urakoiden toteutusmuodoista. Voimme auttaa jo suunnitteluvaiheessa löytämään taloyhtiöllenne parhaan tavan remontin toteuttamiseen.

Taloyhtiön asukkaan kuunteleminen ja hyvä palvelu on osa jokaista remonttiamme

Yrityksemme on perustettu vuonna 2006. Vuonna 2017 liityimme osaksi YIT-konsernia, jolloin saimme taustallemme Suomen suurimman rakennusyhtiön tuen ja pitkän kokemuksen rakentamisesta.

Taloyhtiön osakkaan ja asukkaan kuuntelu ja hyvä palvelu ovat tärkeä osa jokaista remonttiamme. Toimimme joustavasti ja asukaslähtöisesti, ja henkilökuntamme on sitoutunutta ja palvelevaa.

Käytössämme ovat nykyaikaiset viestinnän sähköiset palvelut, ja jokaiselle remontillemme on nimetty asiakaspalveluvastaava, joka on helposti asukkaiden tavoitettavissa.

Luotamme tekemämme työn laatuun  ja siksi annamme putkiremonteillemme viiden vuoden takuun.

Jos haluat putkiremontin yhteydessä asuntoosi lisämuutoksia, kuten esimerkiksi keittiöremontin, toteutamme ne avaimet käteen -periaatteella. Voit valita haluamasi palvelut laajasta ja läpinäkyvästi hinnoitellusta valikoimastamme.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Korjaushanke Putkiremontti Rakentaminen