Webinaari: Taloudellinen suunnitelmallisuus näkyy taloyhtiön arvossa ja osakkaan kukkarossa

Kuva: Handelsbanken

Syyskuun webinaarissa 8.9. klo 17 keskustellaan Handelsbankenin asiantuntijan kanssa kuumasta aiheesta: miten taloyhtiö pitää arvonsa ja yhtiövastikkeen korotukset kurissa?

Syyskuun Kotitalo-webinaarissa torstaina 8.9. klo 17.00 paneudutaan hyvin ajankohtaiseen aiheeseen: miten taloyhtiö pitää arvonsa ja yhtiövastikkeen korotukset kurissa? Webinaarissa Handelsbankenin asiantuntija antaa konkreettisia vinkkejä erilaisista taloyhtiön säästämisen mahdollisuuksista, joilla on vaikutusta myös osakkaiden kustannuksiin.

Webinaarissa kuulet muun muassa vihreän lainan eduista energiaremontissa ja siitä, mitä hyötyä taloyhtiölle on hakea yhtä aikaa sekä vihreää lainaa että energia-avustusta. Lisäksi webinaarissa keskustellaan korkosuojauksen hyödyistä sekä suunnitelmallisen korjaamisen merkityksestä esimerkiksi pankin kanssa käytävissä rahoitusneuvotteluissa.

Aiheesta on kertomassa Handelsbanken Helsinki-Kalasataman konttorinjohtaja Jussi Hannukainen. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa.

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kumppaninaKatso kaikki jutut samasta aiheesta

Rahoitus