Viisi syytä uusia taloyhtiön parvekkeet

Uusitut parvekkeen kerrostaloyhtiössä. Kuva: Balco

Toimivat ja turvalliset parvekkeet tuovat asukkaille hyötyä ja iloa. Milloin on oikea hetki uusia taloyhtiön parvekkeet? Aiheesta lisää Kotitalon webinaarissa 10. maaliskuuta.

Parveke on tärkeä asunnon osa, joka toimii parhaassa tapauksessa huoneiston jatkeena ja tuo iloa arkeen. Ajan myötä parvekkeiden pinnat ja rakenteet kuluvat, jolloin taloyhtiöön voi syntyä myös turvallisuusriskejä. Parvekeremontit kuuluvat taloyhtiöiden isoihin korjaushankkeisiin, jotka vaativat taloudellista panostusta ja huolellista suunnittelua.

Kotitalon webinaarissa keskiviikkona 10. maaliskuuta 2021 kuullaan, miksi vanhojen parvekkeiden korjaamisen vaihtoehtona kannattaa harkita parvekkeiden uusimista. Esimerkkien kautta selviää, miten projekti etenee taloyhtiössä käytännössä ja mitä hyötyjä uusimisesta on suhteessa pintapuoliseen korjaukseen.

Milloin on hyvä hetki parvekkeiden uusimiselle?

Webinaarista saat mukaasi kattavan paketin tietoa parvekkeiden uusimisesta ja sen mahdollisuuksista. Lisäksi selviää, milloin taloyhtiön parvekkeita kannattaa ryhtyä uusimaan. Jos parvekkeiden remontointi ei ole juuri nyt ajankohtaista, voi webinaarissa kuulla myös kiinteistön kehittämisestä ja energiatehokkuudesta.

Webinaarin kaupallinen kumppani on Balco, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. 

Webinaarissa aiheesta kertovat Balcon toimitusjohtaja Anssi Aaltonen sekä aluemyyntipäälliköt Nicolas Johansson ja Daniel Schmidt. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Korjaushanke Kunnossapito Parvekkeet