Näin valitset kumppanin taloyhtiön ikkuna- ja oviremonttiin

Kirjoittanut Pihla 31.8.2021
Kuva: Pihla

Ikkunaremontti on taloyhtiölle ja osakkaille suuri investointi. Onnistuneeseen lopputulokseen päästään, kun asiantuntijoiden apua hyödynnetään jo projektin alkumetreillä.

Taloyhtiön ikkuna- ja oviremontissa on paljon vaiheita ja osa-alueita, joita on hyvä pohtia jo urakoitsijaa kilpailuttaessa. Kun etsit kumppania taloyhtiösi ikkunaremonttiin, huomioi ainakin seuraavat vinkit:

Sertifioituun asennukseen voi luottaa

Paraskaan ikkuna ei huonosti asennettuna toimi kuten pitäisi. Asennuksen onnistumisen voi varmistaa tarkistamalla asennuspalvelun sertifikaatit. Esimerkiksi Pihlalla on ainoana Suomessa ISO 9001-2015 sertifioitu asennuspalvelu, johon kuuluu 10 vuoden asennustyön takuu. Pihla kouluttaa itse kaikki asentajansa, joten taloyhtiö voi luottaa siihen, että työnjälki on huippulaatua.

Hyvä projektinhoito huomioi myös tiedotuksen

Ikkunaremontti on projekti, jossa on monta vaihetta. Hyvin toteutettuna ikkunaremontti on isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille vaivaton, ja kaikki osapuolet saavat riittävästi tietoa asennuksen etenemisestä. Tutkitusti alan paras projektinhoito pitää huolen, että Pihlalla ikkunaremontti etenee alusta loppuun siististi, turvallisesti ja aikataulussa.

Antennilasi varmistaa mobiilikuuluvuuden asunnossa

Mobiilikuuluvuuden varmistaminen on tärkeä osa ikkunaremonttia, sillä tiivis rakentaminen ja tiiviit ikkunat vaimentavat mobiilisignaalin kulkua sisätiloihin. Pihlan Antennilasi varmistaa hyvän kuuluvuuden asunnoissa myös ikkunaremontin jälkeen. Ikkunalasiin integroitu, lähes näkymätön antenni levittää tukiasemien mobiilisignaalin sisätiloihin ainutlaatuisesti keilamaisessa muodossa, jolloin kuuluvuus on hyvä tasaisesti koko tilassa.

Ikkunat ovat merkittävässä roolissa taloyhtiön ilmanvaihdosta ja sisäilman laadusta puhuttaessa. Pihlalla ikkunoihin parvekeoviin on saatavilla tyylikäs ja innovatiivinen KLIK-raitisilmaventtiili, joka mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtauksen, sekä tuloilman sopivan lämpötilan.

Pihlan monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa runsaasti räätälöinnin mahdollisuuksia niin teknisten ominaisuuksien kuin ulkonäön osalta. Tarkat laatuvaatimukset ja pitkälle viety tuotekehitys takaavat, että tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja turvallisia kaikissa olosuhteissa.

Sertifioitu asennus takaa onnistuneen ikkunaremontin
Sertifioitu asennus takaa onnistuneen ikkunaremontin.

Kestävä kehitys osana ikkunaremonttia

Ikkunaremonttiin kuuluu myös ympäristöasioiden huomioiminen. Pihlalla ympäristö huomioidaan tuotteiden koko elinkaaren ajalla – aina materiaalivalinnoista käyttöikänsä päähän tulleisiin ikkunoihin ja oviin. Pihla pyrkii ottamaan käyttöön ainoastaan tarkoin ympäristön kannalta harkittuja, turvallisia tuotteita sekä tuottamaan niitä ympäristönäkökulma huomioon ottaen.

Pihla on tällä hetkellä ainoa ikkunavalmistaja, joka kierrättää 100 prosenttia ikkunaremontin työmaajätteistä. Kierrätettävä materiaali lajitellaan jo taloyhtiön pihassa, josta se kuljetetaan eteenpäin käsittelylaitokselle, ja siitä edelleen uusiokäyttöön, teollisuuden raaka-aineeksi sekä energiantuotantoon.

Tutustu kierrätyspalveluumme YouTube-videon kautta

Varmista takuut ja säännöllinen huolto

Jopa laadukkain ikkuna vaatii kuitenkin huoltoa toimiakseen oikein vuosikymmenten ajan.  Säännöllinen huolto tarkoittaa taloyhtiölle merkittäviä pitkän tähtäimen kustannussäästöjä. Pihla tarjoaa siksi taloyhtiöille kattavan ja ammattitaitoisen huoltopalvelun ja myöntää korkealaatuisille tuotteillensa sekä asennukselle markkinoiden parhaat takuut.

Hyödynnä asiantuntija-apu jo suunnitteluvaiheessa

Pihla auttaa taloyhtiötä tekemään oikeat ratkaisut remontin suunnitteluvaiheessa yhtiön tilanteen ja yksilöllisten tarpeiden perusteella.

Pihla tarjoaakin taloyhtiöille maksutonta asiantuntijapalvelua, jonka avulla taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää asiantuntijoiden ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkuna- ja oviremonttia.

Lue lisää: Varaa etätapaaminen nettisivuiltamme osoitteesta https://www.pihla.fi/ota-yhteytta/pihla-taloyhtio/

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Ikkunat Korjaushanke