Miten ennakoida hissin korjaustarpeita tekoälyn avulla? Ilmoittaudu webinaariin

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 29.10.2021
Taloyhtiön hissien huollossa voidaan hyödyntää tekoälyä. Kuva: KONE Hissit Oy

Kotitalon webinaarissa tiistaina 23.11. klo 18 kuullaan hissien ennakoivasta huollosta tekoälyn avulla. KONE Hissit Oy tarjoaa kaikille koko webinaariin osallistuville 15 euron pizzalahjakortin.

Toimiva ja turvallinen hissimatka on yksi taloyhtiöarjen perusasioita. Miten varmistetaan, että hissi tulee huollettua säännöllisesti jo ennen ongelmien ilmaantumista? Kotitalon webinaarissa tiistaina 23. marraskuuta 2021 käydään KONE Hissit Oy:n asiantuntijan kanssa läpi taloyhtiöiden tyypillisimpiä hisseihin ja niiden kunnossapitoon sekä vastuukysymyksiin liittyviä asioita.

Webinaarissa pohditaan myös, miten suunnitelmallisella ja ennakoivalla huollolla voidaan varmistaa hissien kunto parhaalla tavalla ja samalla myös vastuullisesti. KONEen älykkäässä kunnossapidossa päästään analytiikan avulla käsiksi siihen, millaista huolenpitoa hissi tarvitsee milloinkin. Hissistä kerätty data helpottaa myös isompien korjausten ja modernisoinnin suunnittelua.

Ennakoivalla huollolla myös säästöä

Webinaarissa kuullaan, miksi hissin korjaustarpeita on järkevää ennakoida tekoälyn avulla, ja miten on mahdollista pienentää yhtä aikaa hiilijalanjälkeä sekä kustannuksia. Lisäksi illan aikana esitellään asiakasesimerkkejä ennakoivasta hissien kunnossapidosta. Taloyhtiön hallituksen jäsenenä saat webinaarista myös neuvot, miten kertoa hissien ennakoivasta huollosta muille osakkaille.

Webinaarin kaupallinen kumppani on KONE Hissit Oy, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. KONE Hissit Oy tarjoaa kaikille koko webinaariin osallistuneille 15 euron arvoisen Kotipizza-lahjakortin!

Webinaarissa aiheesta kertoo lisää KONE Hissit Oy:n liiketoimintajohtaja Pasi Paukkonen. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Miten ennakoida hissin korjaustarpeita tekoälyn avulla? -webinaari järjestetään tiistaina 23. marraskuuta kello 18.         

Webinaari täysin samasta aiheesta järjestetään samana päivänä myös klo 9.00 aamulla. Jos haluat mieluummin osallistua aamun webinaariin, voit ilmoittautua mukaan tästä.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäisten joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Hissit