Taloyhtiön hallituksen pj. Heini Valtonen panostaa brändiin

Asunto Oy Ruusulankatu 19:n tuore pj. Heini Valtonen on sitä mieltä, että hallitustyössä ei tarvitse olla valmis asiantuntija.

”Olen asunut taloyhtiössämme reilun vuoden. Poikaystäväni Ollin kanssa halusimme vanhan jugend-asunnon Helsingistä, ja löysimme ihanan. Kevään yhtiökokouksessa ilmoittauduin vapaaehtoiseksi hallitukseen. Minusta tuli kertaheitolla puheenjohtaja, aluksi vähän jännitti.

”Pitää tähdätä 50 vuotta eteenpäin.”

Minulla on liiketaloudellista näkemystä, sillä olen kauppatieteiden maisteri ja töissä projektipäällikkönä. Haluan olla luottamuksen arvoinen, kun on kyse kymmenien ihmisten raha-asioista.

Minulle on tärkeää säilyttää talon brändi. Lisäksi pitäisi tähdätä 50 vuotta eteenpäin eikä antaa vain perinteisen vuosikelloajattelun ohjata. Hallituksessa on ihmisiä erilaisista taustoista, eri asiat ovat tärkeitä. Itse haluan viedä kokonaisuuksia eteenpäin.

Valmistelemme hallituksessa putkiremonttia, joka alkaa muutaman vuoden sisällä. Olemme myös rakentaneet sähköisen portaalin viestintää, tiedotusta ja dokumentteja varten ja pohtineet, miten siitä infotaan. Lisäksi olemme laatineet yhtiölle strategiaa.

Hallitukseen menijän ei tarvitse olla valmis asiantuntija. Kiinnostus, innostus ja asenne vievät pitkälle.”