Isännöintialalle ensimmäiset auktorisoidut isännöitsijät

25.10.2018
Kotitalo pääsi seuraamaan auktorisoitujen isännöitsijöiden diplomienjakotilaisuutta. Kuvassa takarivissä Paula Pöysti, Mikko Vapanen, Vesa Mäkelä ja Olavi Linjamäki ja eturivissä vasemmalta Päivi Sainio, Esa Lehtonen, Tellervo Korpelin, Ville Pitkäranta, Arttu Lehtonen ja Esa Kunnas.

Auktorisoitu isännöitsijä on alalle koulutettu ja kokenut isännöinnin ammattilainen. Hän sitoutuu itsensä jatkuvaan kehittämiseen ja noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita.

Isännöitsijöiden auktorisointi toimii isännöintiyrityksille henkilökunnan osaamisen hallinnan ja kehittämisen työkaluna. Aloitteleville isännöitsijöille pätevyysvaatimukset näyttävät tason, jota tavoitella. Ensimmäiset auktorisoidut isännöitsijät saivat diplominsa 15.3.2016.

Arttu ja Esa Lehtonen Uudenkaupungin Isännöitsijäkeskuksesta saivat isännöitsijän auktorisoinnin ensimmäisten joukossa. Molemmat pääsivät läpi lakitentistä ensi yrittämällä.

– Isännöitsijän auktorisointi on meille väline ammattitaidon osoittamiseksi. Se sitouttaa meidät näkyvästi osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja ylläpitämiseen. Uskomme, että myös asiakkaat tulevat arvostamaan auktorisointia, kertoo toimitusjohtaja Arttu Lehtonen.

Isännöitsijöiden henkilökohtaisen auktorisoinnin haku aukesi tammikuussa. Maaliskuuhun mennessä auktorisointia on hakenut 50 isännöitsijää, joista osalla on vielä tentti edessään.

15.3.2016 auktorisoidut isännöitsijät:

Jäntti, Pekka Oulu
Korpelin, Tellervo Kerava
Kujanpää, Vesa Tampere
Kunnas, Esa Kaarina
Lehtonen, Arttu Uusikaupunki
Lehtonen, Esa Uusikaupunki
Linjamäki, Olavi Seinäjoki
Marttila, Jukka Kerava
Mäkelä, Vesa Seinäjoki
Pitkäranta, Ville Hyvinkää
Pöysti, Paula Vääksy
Sainio, Päivi Turku
Takkavuori, Petri Kerava
Vapanen, Mikko Rauma
Väihkönen, Tarja Rovaniemi

Nimilista auktorisoiduista isännöitsijöistä löytyy Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n nettisivuilta www.isayhdistys.fi.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Taloyhtiön johtaminen